SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol

 

Montering av avloppsslang och propp i duschbadkar.

Vanligaste och i princip enda problemet är läckage. Anledning är att avloppsslangen och proppen i duschbadkaret inte är helt korrekt monterade. Följ dessa steg så undviker du läckage:

 

 

  1. Skruva isär proppen från slangen med vinkelkopplingen så att du får 2 separata delar enligt nedan. För din bekvämlighet har vi tejpat fast röret i vinkelkopplingen till dig innan leverans, så att inte slangen lossnar från kopplingen.

                   

 

 

  1. Se till att den gröna packningen fullständigt är helt tryckt ned i botten. Tryck så hårt du kan så att packningen ligger dikt an mot hexagonen. Är den inte det finns det risk för läckage. 

           

 

 

  1. På insidan av ditt duschbadkar. För proppen genom hålet. Håll den hårt pressad mot väggen på insidan av karet med en hand.

        

 

 

  1. Med andra handen gängar du på vinkelkopplingen med avloppsslangen på utsidan. Du ska gänga tills vinkelkopplingen är helt tajt mot utsidan av karet enligt bild till nedan. Dra hårt, men inte så att fingrarna blöder.

           

 

 

  1. Nu är din avloppsslang korrekt monterad och duschbadkaret snart klart att fyllas. Glöm inte att trycka in den avloppsproppen helt i avloppshålet.

 

  1. Avloppsslangen är utdragbar och böjbar. Placera karet i din dusch. Anpassa längd och vinkla avloppsslangen så att den hamnar ovanför ditt duschavlopp. Fyll sedan ditt duschbadkar med varmt vatten till drygt hälften av djupet i karet. Hur mycket vatten du måste fylla är helt individuellt beroende av kroppsvolym. Man får prova sig fram.   

           

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
SvenskaEnglishDeutschSuomiNorskDanskEspañol

Produkter
Handla
Information